Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.05-13.05.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Вие се борите за своето място под Слънцето и успявате да си завоювате по-престижни позиции с упоритост, като демонстрирате най-доброто от себе си и сте максимално мобилизирани.

Все пак, ако не всичко протича според очакванията ви, тогава в душата ви ще ескалира напрежение, което може да ви подтикне да действате спонтанно и крайно. През тази седмица получавате първи сигнали за някакви преобразувания на работното ви място, те може да изискват от вас да разширите знанията си, в друг вариант- може да попаднете под въздействието на авторитетна личност и ако не одобрявате нейното поведение, тогава може рязко да решите да промените професионалната си реализация.

Ако през тази седмица скъсате връзки или договори, не бива да съжалявате- това ще има оздравителен ефект върху вас- буквално и в преносен смисъл.

Ако водите юридически дела- те ще потичат с елемент на изненада, бъдете подготвени с адекватна подкрепа.

Хора стоящи „далеч от вас“- буквално или в преносен смисъл, са проводник на трансформации, като минимум ви въздействат така, че вие може да сте изправени пред своеобразен избор. Важното е, че ще имате избор, остава той да бъде оптимален за вас.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>