Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.05-13.05.2018г. Зодия Рак

Рак

Вероятно трябва да вземете някакви важни решения относно социалния ви статус-генерално, а в този процес се нуждаете от партньорска подкрепа, налага се да се съобразявате с влиятелна личност от близкото ви обкръжение, да достигнете до консенсус.

Не винаги това ще е лесно, възможна е ескалация на напрежение, което е продуцирано от различни интереси и нека това напрежение прерасне в разяснителни разговори, които ще ви помогнат да видите общите и скрепващите звена, а не тенденцията да се превърти в трудно потушим конфликт. Ако всичко е наред през втората част на периода и особено- неделя, значи- между вас и близък за вас човек- всичко е наред.

Периодът е важен за общественото ви положение, вероятно ви се налага да се доказвате повече от обикновено пред околните и така е правилно, одобрението и подкрепата до която се доберете ще се превръща в стабилна база на израстване.

Вие вероятно изпитвате някой колебания в чувствата си, те може да са по-хладни от обикновено, но периодът е подходящ да размислите, съвсем рационално и от дистанция да прецените и да сте наясно със собствените си желания и преживявания.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>