Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 07.05-13.05.2018г. Зодия Риби

Риби

Информационният поток през цялата седмица е много усилен, очертава по-далечни перспективи на развитие във връзка с договорни отношения, евентуални планове за пътувания, премествания или пък юридически казуси, ако това ви интересува.

Колкото сте социално по-активни, толкова по-значими могат да са успехите ви, особено, ако инициирате общуване с хора извън близкото ви обкръжение, които са способни да разчупят границите на възможното пред вас.

Околните ви указват силно въздействие, връзките, които създавате или укрепвате може да са повод да преобразите материалното си състояние и да спечелите нещо значимо. Ако ескалират недоразумения с влиятелни личности обаче, това може да се превърне в повод и за загуби или необходимост да се преориентирате към други източници на доходи.

Финансовото ви състояние може рязко да се промени, дори с елемент на изненада, все пак вече усещате „ветровете на промяната“, сега е моментът да въздействате и насочвате, за да не пропуснете шансове, но и за да се предпазите от загуби. Показателни са последните дни, подчертано- неделя.

В дома и семейството ви можете да разчитате на добронамереност, въпреки че ако има нещо недоизказано или разминаващо се с очакванията ви- то също ще стане особено видно. В основата могат да бъдат вид инвестиции в дома и семейството, които „точат“ средства и нека това не е повод за недоразумения, напротив- тяхното изчистване чрез конструктивни разговори.

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>