Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 07.05-13.05.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

Седмицата акцентира върху социалната ви активност, която трябва да утвърди авторитета ви на работното място, в този процес получавате знакови новини, които могат да ви изведат на по-престижни позиции, ако това е невъзможно според позициите, които заемате, тогава трябва поне да получите своеобразно морално удовлетворение. Ключът за успехите ви е получаването на подкрепа и одобрение от страна на влиятелни личности следствие на собствените ви качества, които демонстрирате.

Ако ескалира напрежение между вас и власт-имащи обаче, тогава може да решите рязко да промените кариерното си развитие.

При всички случаи- се препотвърждават договори или се късат, ако това не е вашият път на развитие и ако не-веднага, то до средата на май, като някой от вас могат да получат други и по-съблазнителни предложения за развитие.

Партньорските отношения са друга фокусна точка- предстоят ярки емоционални преживявания, те могат да бъдат леко преувеличени и нека- да е в положителен аспект, сега е моментът да ги насочите така, както вие искате, а после тенденциите, които създадете ще ви влияят дълго и през идните месеци. Обсъждат се и се „осветяват“ по-далечни перспективи на развитие.

Склонни сте да харчите повече- за хоби или любими хора и ако инвестицията е добре преценена, вероятно-всичко ще е наред.

Някой Скорпиони са под особеното влияние на любим човек и могат да сътворят чудеса от храброст или от глупост..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>