Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 07.05-13.05.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

Ежедневието ви е извън обичайния ритъм поради паралелни или допълнителни ангажименти, включително и такива, които не са намерили своето решение в миналото и сега- трябва да доведете до успешен край. Звездите ви надаряват с алтернативи за развитие, въпрос на избор е-дали ще ги предпочете или-не.

Предстоят важни събития, които касаят любими хора-от партньори до деца, ако имате такива. В друг случай- това е бизнес, който е на път да смени своя облик по външни и независещи от вас причини. Помислете как да обновите този сектор, за да ви носи удовлетворение, че и да избегнете провокации, на които трябва да реагирате в последствие. Усещате все по-силно на къде „духат ветровете“, особено показателни са последните дни от седмицата, подчертано- в неделя. Не са изключени и изненади и нека те бъдат само позитивни.

Можете да разчитате на добронамереност от страна на вашето семейство и въпреки всичко- ако средата ви на съществуване е съпътствана с нещо неясно, недоизказано, то ще се прояви, така че да го коригирате. В друг случай- близките ви имат нужда от повече внимание, дори –грижа, не позволявайте нещо скрито да ерозира взаимоотношенията ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>