седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 07.05-13.05.2018г.

Лайтмотив за новата седмица си остава материалното ни благополучие, защото разходите са нараснали, понеже преобладават практичните оценки, които ни подтикват да си правим равносметки, да вземаме съответни мерки, така че да повишим или подобрим начина си на съществуване-общо.

416144В този процес социалната активност постепенно ще нараства, ще се оглеждаме за алтернативи, можем да използваме всякакви методи, някой- дори хитрост или манипулации, но те бързо ще бъдат разгадавани и няма да водят до очакваните резултати, а в друг вариант- ще разкриваме тайни, евентуални „пробойни“ , в които изтичат ресурсите ни /материални, морални/  и ще бъдем все по-безкомпромисни към тях.

Целият май, както съм казвала вече, обещава да е доста динамичен, ще преобрази живота на мнозина, а сега- „ветровете на промяната“ се усилват, усещат все по-ясно- като посока, която ни влече или пътища, които установяваме, че се затварят или разбираме по различни поводи, че нямат потенциал за бъдещо развитие.

Нараства желанието за вид трансформации, да оставим нещо зад гърба си, а може това да се случва по принуда и с елемент на изненада, особено видно е това през последните дни на периода, подчертано-в неделя…Всичко, с което се разделим през това време има окончателен характер или поне е невъзможно да се върне в същия вид.

Преговори се водят трудно, не е изключен сблъсък на интереси, в който трябва да се търсят-намират компромиси. За да избегнем по-сериозни конфликти, рязко попадане в обновена ситуация, в която или ще делегираме права и задължения /в един по-широк смисъл/ или можем да продължим сами, но със съответните последици…

В личен план- препоръчително е всеки да открие обединяваща цел с близкото си обкръжение, погледът устремен напред, а не един в друг и с вид претенции, ще канализира тази мощна енергия по оптимално позитивен начин.

В обществено значим аспект- задават се преобразувания в банковия сектор, парични потоци, за сега получаваме „първи сигнали“, те ще придобият по-ясни очертания и осезаем характер през втората част на май.

Който успее да се ориентира бързо – ще извлече големи ползи в точния момент и на правилното място. Важни за реализацията на намеренията ни е да бъдем информирани, да преговаряме, да създаваме връзки…

В любовта- чувствата се филтрират от разума, същевременно- с лекота започваме и прекратяваме отношения, мнозина могат да се увлекат от флиртове, но с неясно или съмнително продължение…

Истинско ново начало и вид обновление- можем да очакваме едва от следващия понеделник, когато е Новолунието, на този етап е подходящо да се ориентираме, да направим избор, предстоят развръзки, онова, което няма място в живота ни- ще си отиде, ако –не на събитийно ниво, за което не сме готови или не е настъпил моментът, то поне на идейно и влияещо на линията на поведение и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>