Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.01-14.01.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Проявявате голяма инициативност и се борите за своето място под Слънцето, защото усещате, че едни възможности утичат, дошло е време да отворите нова страница в живота ви, а в този процес и бързо променяща се обстановка се налага да сте по-адаптивни, да търсите вид алтернативи, обходни и нетрадиционни пътища, евентуално да правите компромиси, така че да превъртите предизвикателствата в ползи.

Не може да се каже, че периодът е твърде лесен за вас, но задължително, ако една врата е на път да се затвори, звездите ще ви предложат варианти, от които да се възползвате. Току виж и сбъднете тайна мечта, такава, която се е отлагала по различни поводи.

Някой от вас може да се чувстват притиснати от обстоятелствата да жертват едно ,за да придобият друго, но по-перспективно.

През първата част от седмицата все още съществуват известни неясноти, застигат ви теми от миналото.

През втората част изкристализират истини, понякога и под формата на изненади. Налага ви се да анализирате стари и неразрешени казуси, връщате се назад, преосмисляте случващото се и така е правилно, защото ще ви предпази да не повтаряте стари грешки, а да продължите напред като изберете по-дългосрочна и целесъобразна за вас посока.

На любовта и паричните потоци също много влияят външни фактори, но търсете нов път към успехите ви и ще го откриете!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>