Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.01-14.01.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Вашият имидж се трансформира поради собствената ви променена линия на поведение или поради външни фактори, които ви мобилизират, подтикват ви да проявите нови черти от характера си, така че да не позволите да подменят интересите ви, защото трябва да отстоявате правата си и т.н.

Периодът е прекрасен да утвърдите авторитета си и да се сдобиете с власт-буквално или в преносен смисъл.

Появяват се хора, които силно ви подкрепят, провокират, стимулират да действате по определен начин, а в друг вариант- това е повишена конкуренция, която успявате да преборите.

Козът ви да постигнете почти всяка цел е да сте социално активни, да привличате на ваша страна влиятелни личности, да градите връзки, да преговаряте, да искате, за да ви се даде. В повечето случаи ще се оказвате фактор, с който околните ще се съобразяват.

Ако има някакви неясноти, тайни процеси и/или зад гърба ви, извън контрола ви, то те изплуват на повърхността, проявяват се, а вие придобивате окончателно, почти неотменяемо мнение.

Възникват идеи, следствие на новини или проведени разговори, които ще ви съпътстват дълго и ще определят вектора ви на развитие през идните месеци…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>