Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.01-14.01.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Вие сте във важен период относно професионалното ви развитие, понеже в този сектор ескалират преобразувания, които се отразяват и на вас самите или защото самите вие сте доста заети, включително и с лични въпроси, а това разбира се  се отразява и на работата ви.

Склонни сте да действате крайно, решително, можете да обновите начина си на съществуване от „дъно“. Причината за това може да е натрупано напрежение в душата ви и вид нетърпимост към компромиси, може да са изчерпани възможности, които ви подтикват да смените тактиката и да отворите нова страница в живота си.

Можете да утвърдите авторитета си като демонстрирате твърдост, забележителна сила на духа и пробивност. Вероятно сте доста емоционални, достигате до истини и преоценки, след които сменяте декорите -буквално или вече нищо не е същото поради начина, по който възприемате околните, реагирате на провокации и т.н.

Подходящо време да подобрите условията си на живот…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>