Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.01-14.01.2018г. Зодия Овен

Овен

Владеят ви силни страсти и желания да промените нещо в социалния си статус, така че да повишите благосъстоянието си или да сте по-щастливи и удовлетворени.

В друг случай това са набор от обстоятелства, които ви притискат и принуждават да се фокусирате върху определена цел, която действително е способна да преобрази живота ви. Вие имате шанс да подобрите общественото си положение, а за това е необходимо да си изградите дългосрочна стратегия, да преговаряте и задължително да си откриете съмишленици, които да ви подкрепят- това може да са партньори /лични или делови/, може да са влиятелни особи…Но онова, което предприемете, инициирате сега, после може да се преумножи и да ви гарантира успехи, които надхвърлят личните ви очаквания.

Съществено условие е също да не се поддавате на емоции, да бъдете хладнокръвни и да влеете този мощен поток от енергия във внимателно обмислени и по-дългосрочни перспективи на развитие.

До средата на седмицата все още ви застигат развръзки на минали събития, а през втората- вземате важни решения, чувате подобни новини.

Вашият имидж се трансформира и сега е моментът да се сдобиете с повече власт-буквално или в преносен смисъл, като не отстъпвате от интересите си. Имате значими шансове да преуспеете за сметка на известни рискове и смелост в начинанията, повечето ще бъдат оправдани и целесъобразни!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>