Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.01-14.01.2018г. Зодия Рак

Рак

Партньорските ви отношения продължават да се трансформират, защото около тях ескалират промени или понеже вашата обвързаност преминава на друго ниво по външни и малко зависещи от васпричини. В оптимален вариант, скрепявате отношенията си чрез общ проект- той може да е творчески, отнасящ се до бизнес, може да е дете, може да друго ценно за вас обстоятелство, което застава на пътя ви и променя обвързаността ви.

Фонът, който ще зададете сега ще ви влияе дълго и през идните месеци, така че е целесъобразно да насочвате, вашата стабилност и вектор на развитие се определя в значима степен от близкото ви обкръжение и периодът е отличен да водите преговори и разяснителни разговори, способни да „развържат“ собствения ви потенциал, да сбъднат мечта, да допринесат за популярността и щастието ви.

През втората част от периода получавате „осветяващи“ известия от важни за вас хора.

Понякога може да ви се струва, че твърде много зависите от другите, от външни фактори и в значима степен е така. Но можете да се възползвате от това и да превърнете връзките си в мост към личните ви успехи, да обединявате усилия със силни фигури, а не да им се противопоставяте.

Сега е моментът да извлечете максимални ползи от вид съдружие, но като не позволявате да подменят собствения ви интерес, следете за него, действайте дипломатично.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>