Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.04-14.04.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

Периодът е силно преобразуващ за вашите позиции в колектив- на работното място и сред колеги, може и сред приятели. Вероятно ще ви се налага да се мобилизирате, за да заемете своето достойно място, да утвърдите авторитета си, да наложите мнението си- по различни поводи сега това ще има особено важно значение за бъдещите ви перспективи на развитие. Ако е невъзможно, тогава вероятно ще решите да смените средата си на съществуване, за да избегнете някой и чисто финансови загуби или поне-морални.

На кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви носи повече ползи или вреда, понякога и чисто материална, разбирате сега…

Същевременно имате значима възможност да насочвате събитията и да ги превъртате във ваша полза, да преодолявате почти всяко предизвикателство пред вас.

Това ще бъде напълно възможно като разчитате на собствената си харизма, обаятелност, гъвкавост в общуването, изобретателна и креативна мисъл. Всички тези качества ще се включат, включително завоюван вече престиж, добра репутация и ще действат във ваша полза.

При всички случаи настоящият период е ключов, преобразуващ общественото ви положение и преодолявайки някой предизвикателства вие ще можете да се изкачите на по-престижна позиция, да разширите влиянието си и т.н., тенденцията ще се усили в края на месеца.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>