Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.10-14.10.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Вероятно ви вълнуват по-далечни хоризонти на развитие, които може да са свързани с уреждане на взаимоотношения, договори-лични или делови. Ако ви интересуват дела, включително юридически казуси, то те може да претърпят вид обновление от началото на седмицата, но развоят им много зависи от външни и независещи фактори, вече натрупани в миналото, това може да бъдат и влиятелни конкуренти, дори недоброжелатели.

В този процес научавате тайни, ако има такива, ескалира пик от показателни събития до 15 октомври. Подходящо е през това време да сте много внимателни, да следите за подробности, които са способни да преобърнат успехите ви.

Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл, също може да се оказват във фокус на внимание, крайъгълен камък за тенденциите на развитието ви. Това също могат да бъдат идеи за пътувания, премествания, които в близките дни и седмици са способни да преобразят живота ви.

Мнозина са склонни да преосмислят линията си на поведение, това влияе на имиджа ви, на общественото ви положение. Получавате втори шанс да въздействате на ключови въпроси от живота ви с толеранс от време-до средата на ноември. Нека до тогава сте получили достатъчно яснота, за да изберете оптимално правилна стратегия, с която да постигнете целите си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>