Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.10-14.10.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Новолунието от началото на седмицата може да подейства превключващо за важни за вас приоритети, които са свързани с кариерното ви развитие, брачни отношения, връзки в семейство, дома и т.н. По- голяма част от преобразуванията зависят предимно от вас самите, от собствената ви воля и желания за трансформации.

Но трябва да внимавате във взаимоотношенията си, да залагате на диалогичността и добрия тон, вероятно да сте по-гъвкави на различни нива, за да не изгубите нещо ценно. То може да е материално- от пари до имоти, но може и да е морално- усложнение на някой отношения с близки и роднини. Помислете, насочвайте.

До 15 октомври можете да зададете важни тенденции, които да се отразят на финансовото ви състояние, че и на положение в колектив.

Не забравяйте, че голяма част от случващото се зависи от вас самите, но и от контактите, които се налага да заздравите….

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>