Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.10-14.10.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Новолунието от началото на седмицата ще ви донесе важна информация, която ще доведе до пик от събития или равносметки, взети решения до 15 октомври. Те могат да се отразят на професионалната ви реализация, договори-писмени и устни, служебни отношения и т.н. Вероятно е дошло време, през което вие по-остро и до краен предел ще защитавате интересите си, но не без причина, а защото се чувствате предизвикани от влиятелни особи.

В този процес и по един естествен начин вие ще преосмислите много ваши връзки, лични или делови, ще промените линията си на поведение, изказ в общуването и така е правилно- за да се получат различни резултати, често се налага и различен подход…Контакти, които са стойности ще останат, но останалите могат да бъдат скъсани под влияние на равносметки, понякога-повишени амбиции от ваша страна, защото е достигнат предел на търпение.

В дома и семейството ви също ескалират преобразувания, които ви връщат назад, изискват да подобрите фона на съществуване, отношенията като потърсите първопричините за евентуални недоразумения и ги отстраните. Действайте, имате втори шанс за въздействие и той ще се запечата в окончателен вариант до средата на ноември и нека е положителен, а не обратното.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>