Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 08.10-14.10.2018г. Зодия Рак

Рак

Новолунието от началото на седмицата ви дава втори шанс да подобрите средата си на съществуване, като вземете важни решения, които касаят имотни казуси, недвижимо имущество, масто-живеене, благоустройство, разбирателство в семейството и т.н.

В този процес може да се сблъскате с противопоставяне на мнения с вашия партньор или друг близък, вероятно ще се налага прояви на повече дипломатичност, гъвкавост в общуването, за да стигнете до единомислие и предимно- като не губите крайните цели и общи интереси от поглед. Така можете да преодолеете почти всички предизвикателства. Все пак решенията, които ще вземете, тенденциите, които ще зададете до 15 октомври могат да се окажат дългосрочни и дори превратни за мнозина и нека това да е в положителна посока, а не обратното, вие в значима степен и в повечето случаи ще можете да влияете на събитията.

Склонни сте да преосмисляте вашите отношения с хора близки до сърцето ви- от деца до партньори, да им придавате нова стойност и вероятно не без причина, а следствие на усещане за липса на удовлетворение. Причините могат да бъдат различни, например- около тях се обновява ситуацията и вие трябва да реагирате, за да сте адекватни на случващото се, а в по-неприятна форма- недоразумения, включително и по чисто финансови причини влияят на чувствата ви, вие може да сте склонни да си правите равносметки от типа на : „какво давам, а какво получавам“…Предвид ретроградната Венера вие можете да си върнете изгубени позиции, любов, нещо ценно за вас…или ако това е невъзможно, тогава до средата на ноември да го оставите зад гърба си и да прелистите нова страница.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>