Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.07-15.07.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Вие сте прекрасен период  да трансформирате  социалния си статус, кариерното си развитие  в една по-положителна посока  като през тази седмица могат да предстоят развръзки,  които са следствие на ваши действия и инициативи през изминалото близо полугодие. 

В оптимален вариант тенденцията ще доведе до обновяване на вашите позиции на работното място, съответно- обновяване на вашите ангажименти,  които са съпътствани с възможност за повишаване на доходите.  Ако това не може да се случи според позициите които заемате,  тогава поне- това е период, през който можете или трябва да получите морално удовлетворение,  да защитите позициите си  в колектив и т.н.

Периодът е важен за онова, което имате-общо.

В частност това може да са доходи, въпроси отнасящи се до парични потоци. Тази сфера от живота ви се обновява, особено след Новолунието и Слънчевото затъмнение на 13 юли. Тогава са възможни крупни печалби, но те ще изискват и нещо в замяна, някаква цена…Възможни са обаче и крупни загуби, особено, ако поемате финансови рискове, имате дългове и т.н. Важно е да канализирате тази мощна енергия чрез инициативност и в една обогатяваща посока, но както казах вече- без излишни рискове…

През втората част от седмицата все повече ще искате да оставате в дома си или ще усещате, че „вашият дом е вашата крепост“, също- можете да хармонизирате обстановката у дома.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>