Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.07-15.07.2018г. Зодия Везни

Везни

Това е една от най-важните седмици за вас, когато звездите ви насочват към развръзки, пик от показателни събития на тенденции, които сте създали през изминалото полугодие. Тези въпроси могат да засягат дома и семейството ви, недвижимо имущество, место-живеене и т.н. На този етап тези теми ескалират  като важни приоритети, които касаят общественото ви положение, имидж като минимум.

Периодът е прекрасен да извършите крачка напред и нагоре, така че да се изкачите по йерархичната стълбичка в кариерното си развитие, но ако имате подобни амбиции е по-добре да се възползвате от Новолунието на 13 юли, да сте по-инициативни и седмица след това. Възможно е да повишите доходите си или да откриете перспектива на развитие, която е свързана с тайна, съкровена мечта. Подобно на останалите и вие ще трябва да жертвате нещо, да направите компромис, за да избегнете малки или по-сериозни земетресения-образно казано, в личния си и професионален живот.

В дните на Новолунието може да ескалират превключващи, показателни за дълго събития, дори и дребни, често ще се оказват с мащабно или дълготрайно отражение.

През втората част на периода все повече криете истинските си чувства и преживявания, практичните оценки могат да внесат хлад в душата ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>