Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.07-15.07.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Вие сте във важен период относно вашата професионална реализация като през таи седмица могат да ескалират развръзки на полагани усилия през изминалото близо полугодие. Ако резултатите не ви радват, удовлетворяват, тогава можете да се възползвате от „приливната вълна“, която се свързва с Новолунието и Слънчевото затъмнение, което е на 13 юли и подчертано-седмицата след тях.

Припомням, че Марс е ретрограден във вашия зодиакален знак, зарежда ви с хъс за победа, да отстоявате енергично правата  и интересите си. Може да си върнете отминала възможност, да се възползвате от стари варианти и т.н. Съвсем нови проекти могат да бъдат стартирани след Новолунието, но ще ви порадват и удовлетворят едва през октомври.

За сега – трябва да „ловите своята птица на щастието“ разчитайки предимно на собствения си потенциал, натрупан опит, авторитет, който може да поправи евентуални допуснати грешки преди или пък да ви върне нещо изгубено.

Хубаво е да не се претоварвате, да сте по-внимателни към здравето си. Ако има подмолни течение или тайни недоброжелатели, то те ще бъдат особено видни в дните на Новолунието, хубаво ще е да ги идентифицирате, за да можете и да ги отстраните.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>