Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.07-15.07.2018г. Зодия Дева

Дева

Вие се борите за своето място под Слънцето в колектив на работното място или в най-близкото ви обкръжение. Възможно е да има хора, които силно ви провокират, внасят смут в душата ви и изпитват търпението ви. В такъв случай е подходящо да се възползвате от Новолунието и частичното Слънчево затъмнение, което може да преобрази вашите позиции, да превърти евентуални предизвикателства в позитиви. Вероятно този процес ще е свързан със своеобразна „чистка“, едни хора ще останат извън живота ви, но пък ще привлечете други.

Възползвайте се от приливната вълна на Новолунието и затъмнението, за да заемете нови и по-престижни позиции, да се изкачите по йерархичната стълбичка, като минимум- да защитите авторитета си. Вероятно този процес ще е съпътстван с равносметки, може да узнаете тайни, също-да промените линията си на поведение, начин, по който възприемате важни за вас хора.

Ако имате деца, то те също ще са във фокуса на вниманието ви, както никога до сега, вероятно около тях също ескалират преобразувания, изискват да сте близо до тях и т.н., за да ги насочвате, помагате…

На 11 юли Венера навлиза във вашия зодиакален знак и през идния близо месец ще ви закриля, дори и да съществуват някой предизвикателства, вие ще можете да ги преодолявате с по-голяма лекота.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>