Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.07-15.07.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Периодът е важен за партньорските ви отношения-лични или делови, за общественото ви положение. През тази седмица са възможни развръзки и показателни събития за изминалото близо полугодие и нека те ви удовлетворяват. Ако това не е така, тогава през идните седмици или месец- важни за вас отношения ще се превъртят в съвсем ново направление, ще преминат на друго ниво и нека то да бъде по-конструктивно.

Трябва да знаете, че водещ фактор и сила на зададените тенденции сте самите вие- това е мощ, с която ви надаряват звездите, но и отговорност, с която трябва да се справите, да носите на раменете си-образно казано.

И така, Новолунието и Слънчевото затъмнение ще обнови вашето партньорство. Част от трансформациите ще за извън контрола ви, но друга и значима- вие ще канализирате. Възползвайте се по оптимален начин, насочвайте, особено по време на Новолунието- усилите позитивите чрез инициативи, елиминирайте негативите.

През втората част на периода се открива шанс да сбъднете своя съкровена мечта или да стартирате проект, който ще разгърне потенциала ви, понякога и по един внезапен, бърз начин.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>