Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.07-15.07.2018г. Зодия Лъв

Лъв

При вас тенденцията е ясно изразена- да оставите зад гърба си онова, което е изживяло своето време, за да позволите да нахлуе нещо ново и по-позитивно.

Новолунието и Слънчевото затъмнение от 13 юли ви действа като пусков механизъм, който ще оформи нови перспективи на развитие, ще оформи и съответни варианти пред вас. Но за сега, от вас се изисква по-скоро да се разделите с нещо, което ви действа деструктивно, а може би и влияе зле на тонуса, че и здравето ви. Подходящо е по време на Новолунието да се разделите с евентуални вредни навици, да пренаредите приоритетите си, за да сте по успешни, да се вгледате за скрити или допълнителни шансове, които могат да се разкрият пред вас, ако искате. Този процес може да е съпътстван с научаване на тайни, отдръпване от активна социална позиция поради необходимостта да си починете, обърнете внимание на себе си.

Новолунието, което предстои и е на 11 август ще бъде много по-съзидателно за вас. За сега, ако усещате, че нещо е извън контрола ви, оставете го да се канализира и реагирайте на момента.

През втората част на седмицата нараства възможността за печалба, да повишите доходите си, да спечелите нещо-материално или морално.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>