Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.07-15.07.2018г. Зодия Овен

Овен

През тази седмица се приключват тенденции,  които са зададени през изминалото полугодие.  Вероятно  този процес  ще бъде съпътстван от равносметки  и развръзки,  пик от показателни събития- до какво са довели вашите минали действия. 

На 13-ти юли предстои новолуние с частично Слънчево затъмнение.  Това новолуние и затъмнение  може да се превърне в своеобразно ново начало за фона ви на съществуване.

В оптимален вариант-  вие може да решите да обновите дома си чрез инвестиции в него,  чрез покупко-продажба или премествания,  в друг вариант- намирате начин да хармонизирате и скрепите  още повече отношенията в семейството.  Счита  се,  че това Новолуние прокарва ново начало за сметка на някаква „жертва“  или нещо,  което трябва да бъде оставено зад гърба ви.  Ако има слаби звена в  този сектор от живота ви,  те ще се проявят като малки или големи земетресения- образно казано, които да наместят пластовете под краката ви. Ако тези земетресения предизвикат и разрушения- вероятно така е трябвало да стане, за да е по-пълно и цялостно- от основи настъпването на ново начало в живота ви.

През август месец предстои второ слънчево затъмнение,  което ще бъде много по-съзидателно за вас.  Засега е полезно да знаете,  че част от промените зависят от вас,  но други- граничат с воля наложена от Съдбата, по друг начин казано- външни и независещи от вас сили. Ако искате да се възползвате от затъмнението и новолунието- инициирате сами част от трансформациите, като се замислите какво ви дестабилизира и доброволно се разделите с него.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>