Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 09.07-15.07.2018г. Зодия Рак

Рак

Вие сте в един от най-важните периоди в годината, когато „берете плодовете“ на зададени тенденции през изминалото полугодие, се га предстоят развръзки, пик от събития, които могат да са свързани със социалния ви статус-общо или в частност с общественото ви положение, партньорски връзки-лични или делови. И нека тези „плодове“ са сладки, а не „горчиви“, образно казано.

Ако все пак нещо не се развива по вкуса ви в този сектор, вие може да се възползвате от Новолунието и частичното Слънчево затъмнение на 13 юли, то е едно от най-значимите за вас, може да се превърне в нова приливна вълна, която ще ви отведе далеч, пак така-за идното полугодие, а може и по-далеч. Вие градите перспективи  за новата ви лична година и действително имате големи шансове да направлявате събитията. Все пак крайният и позитивен изход много зависи от това какво сте готови да „жертвате“, да кажем- в партньорските отношения, може би да бъдете по-отстъпчиви, да се съобразявате повече с властен или силен партньор?

Това Новолуние може да преобрази вашите лични и делови връзки, които са като скачени съдове за общественото ви положение. Нека посоката е по-позитивна, изградете си стратегия, действайте, както казах вече- зададените перспективи ще бъдат дългосрочни.

Ако във взаимоотношенията ви всичко е наред, не се налагат преобразувания /показателни са дните около Новолунието и седмица след него/. Все пак, корекциите в една или друга посока са задължителни за хора, които са родени по време на Новолунието до 1-2 дни преди и след тази дата…

През втората част на седмицата информационният поток се усилва, възможни са изненади, думите ви имат все по-силна чуваемост.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>