Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 09.07-15.07.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

Звездите продължават да ви закрилят, но през тази седмица вие ще трябва да си направите съответни анализи- до какво са довели ваши действия и то през изминалото полугодие. Под подобно въздействие вие ще обновите вашите планове и то в по-далечни перспективи на развитие. Възможно е те да са свързани с пътувания, разширяване на границите на възможното като разчупите статуквото и излезете извън него.

Този процес може да е свързан с важни новини, разяснителни разговори и преговори, да е съпътстван от скрепването на едни и разпадането на други контакти.

Възможно е да ви се наложи да скъсате договори-писмени или устни, ако взаимодействате с официални институции, водите юридически дела, вероятно ще трябва да направите компромис, тоест- за да спечелите едно, да се откажете от друго и т.н.

Роднински отношения, включително с братя или сестри- също се трансформират и нека да е в положителна посока.

За да обновите отношенията си, възползвайте се от приливната вълна на 13 юли, която е провокирана от Новолунието и частичното Слънчево затъмнение. В дните на Новолунието и седмица след това- е особено показателно на къде се развиват описаните по-горе отношения.

През втората част от периода ще срещате все повече приятели, на които да разчитате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>