Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 09.07-15.07.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

През тази седмица имате шанс да хармонизирате семейната си среда на съществуване, като изгладите евентуални недоразумения, скрепите отношенията с близките си чрез общи интереси, инвестиции, планове за бъдещето.

Същевременно вие продължавате да сте на прага на житейски кръстопът, който засяга онова, което имате-общо. Вероятно ще си правите равносметки в това отношение и не без причина, а защото получавате развръзки за действия през изминалото полугодие и нека те са обогатяващи, а не обратното.

Можете да подействате позитивно на финансите си, ако се обединявате с влиятелни личности, откриете партньори-лични или делови, на които да разчитате.

Новолунието с частичното Слънчево затъмнение може да ви донесе крупни печалби или загуби, всичко зависи от това-дали поемате значими рискове, дали имате натрупани дългове, дали партньорските ви отношения са стабилни и коректни. Препоръчително е да сте по-внимателни, да се вглеждате в детайлите, преди да изберете посоката. Продължаващите развръзки ще са бързи, може да включат променен ритъм в ежедневието, но е хубаво да се пазите от пренапрежение, да пазите здравето си и т.н.

Разходите продължават да са високи, вероятно не можете да ги спрете, но нека поне да са премерени, добре канализирани в оптимално правилна посока.

През втората част на седмицата навлизате в период, през който можете да направите много за по-доброто си обществено положение, имидж-като минимум, ще привличате погледи и ще печелите симпатии с по-голяма лекота.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>