Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 09.07-15.07.2018г. Зодия Телец

Телец

До 11-ти юли е като оптимален вариант,  през който можете да въздействате позитивно  на фона ви на съществуване,  съответно- да хармонизирате отношенията си с вашия партньор,  да предприемете действия,  които да имат обогатяващ ефект,  водещ до комфорт и т.н.  Все пак не са изключени някои различия  в близкото ви обкръжение, които е подходящо да изчистите като се пазите от крайности или преувеличения, които могат да имат точно обратни последици, при това трудно променяуми.

През цялата седмица водите напрегнати разговори, които доведат до скъсването на някой важни за вас отношения, включително и роднински. Близкото ви обкръжение може да внася смут или тревога в душата ви, не е изключена борба за надмощие, власт-буквално или в преносен смисъл.

Новолунието и частичното Слънчево затъмнение, което е на 13 юли ще обнови и/или тества вашите отношения-лични или делови, някой от тях ще останат в миналото, включително и договори, за да нахлуят нови и по-надеждни, други ще се трансформират според промененото ви мнение, линия на поведение и т.н., вероятно не без причина, а следствие на чутото, получена информация и т.н.

Това е ключов период за средата ви на съществуване и отношенията ви, посоката вероятно зависи от компромисите, на които сте готови.

На 11 юли Венера вашата покровителка преминава в Дева и ще охлади страстите, за сметка на практичните оценки, вие ще реагирате все по-практично, ще будите съответно уважение и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>