Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.09-16.09.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Ежедневието ви е доста напрегнато- все така имате отлични шансове да насочите професионалната си реализация в една по-положителна посока, но същевременно в този сектор ескалира напрежение поради допълнителни изисквания, изненади, необходимост да преподписвате контракти, поне- да предоговаряте условия на труд, в друг вариант-това са принудителни пътувания, командировки, поява на енергични личности в близкото ви обкръжение, които може да ви симулират да се развивате, но и да ви дразнят, да са повод да промените нещо в линията си на поведение, ангажименти, дори бъдещи планове.

Звездите тестват вашата гъвкавост, адаптивност, способност да преговаряте за интересите си. Все пак не се очакват някакви особени сътресения в този сектор, освен, ако самите вие не желаете и не търсите предизвикателства, вид обновление и т.н.

Добре се справяте с домашни, семейни приоритети, възможни са положителни трансформации, при нужда- можете да разчитате на близките си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>