Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.09-16.09.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Ежедневието на родените пред първи деканат Водолеи, но и всички останали в различна степен- преминава под въздействието на напрежение, понеже сте във важен етап, който касае кариерното ви развитие-имидж като минимум. Вероятно от вас се изисква да опитате нещо съвсем ново, да използвате различни методи за въздействие, за да получите и резултати, които са по-полезни за вас, могат да ви измъкнат от водовъртеж на неразрешени въпроси, касаещи ключови приоритети като- дом, семейство, но и кариерно развитие.

До средата на октомври вие ще воювате за вашите интереси и така е правилно, защото успехите до които ще доберете- после ще определят вектора ви на развитие и през идните години.

Следете за случващото се, имате шанс да стабилизирате финансовото си състояние или да спечелите нещо значимо, ако се доберете до подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори-лични или делови, използвате обходни, но много добре координирани пътища към целите ви. Понякога-това е тайна опека, вид стратегия и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>