Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.09-16.09.2018г. Зодия Дева

Дева

Слънцето е във вашия зодиакален знак и дни след Новолунието е подходящо да използвате своеобразната „приливна вълна“, да преговаряте за интересите си, така можете да заемете по-престижни позиции, да сключите дългосрочни договори, да привлечете на ваша страна опека от страна на влиятелни личности и т.н.

Думите ви имат чуваемост, можете да преобразите отношенията си с близки до сърцето ви хора- от деца до партньори в една по-положителна посока. Вие играете ролята на „стабилизатор“, „отрезвител“-образно казано, ако има нещо неясно и/или под формата на илюзия, предимно във връзките с важни за вас хора- вие го идентифицирате с по-голяма лекота, в повечето случаи- го заявявате открито, това може да провокира разяснителни и полезни разговори.

Ежедневието ви става все по-забързано, натоварено от ангажименти, на работното ви място не са изключени изненади, това може да са нови изисквания, допълнителни ангажименти, вариантите са много, а вие трябва да реагирате на момента, за да можете да отговорите максимално адекватно на вид провокации, но и да се възползвате от възникващи шансове.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>