Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.09-16.09.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Имате шанс да раздвижите границите на възможното пред вас като разширите кръга си на влияние, общувате повече хора, включително и извън близкото ви обкръжение, като си поставяте по-високи цели и ги постигате- ще имате такива шансове.

Евентуални пътувания, хора „стоящи далеч от вас“ /буквално или в преносен смисъл/ могат да се превърнат в крайъгълен камък на нови и по-дългосрочни преобразувания. В друг вариант- уреждате документи, справяте се отлично с юридически казуси, ако това ви вълнува…

Вие сте в рядък и много силен период, който ви дава възможност да се сдобиете с власт, поне- вие да сте водещ фактор в много процеси, да указвате подчертано силно влияние на околните. Възползвайте се по оптимален начин от тази силна опека на звездите!

Въпреки всичко, трудно ще се предпазите от някой тенденции, които водят до внезапни или непланувани разходи над средното ниво. Ако имате стари дългове или неразрешени спорни имуществени казуси с определени лица, то те отново ще напомнят за себе си. Не е подходящо обаче да давате пари на заем, да задлъжнявате, да теглите кредити и т.н.

Не всички от близкото ви обкръжение ще са чак толкова доброжелателни, могат да ви изненадват с реакциите си, а в по-неприятна форма- направо да предизвикват загуби. Полезно е да сте по внимателни във финансови приоритети, да не поемате рискове, да се предоверявате и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>