Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.09-16.09.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Вие сте в отличен период да подействате положително на доходите си или онова, което имате-общо. Възможни са промени на работното ви място, които да са във ваша полза или действията ви да срещан одобрение  от страна на власт-имащи персони.

Мнозина се чувстват особено подкрепени от семейството си, в друг случай- въздействате положително на въпроси свързани с недвижимо имущество и благоустройство.

Не всичко протича толкова гладко в този сектор, особено за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен. Ако има различия между вас и партньора ви, то те отново ще напомнят за себе си, ще изискват прояви на повече търпение, разбиране и толерантност, за да не прераснат в по-остър конфликт с трудно предвидим завършек.

Социалният статус- кариерно развитие или брак могат рязко да се променят, посоката е видна през настоящата седмица, зависи от зададена тенденция в близкото минало или поне вече през изминалите няколко месеца сте имали подсказки, да кажем-възвръщат се теми от май месец, сега имате втори шанс да ги насочите в по-добра посока, да не повтаряте евентуални грешки и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>