Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.09-16.09.2018г. Зодия Рак

Рак

Периодът е отличен да обновите вашите връзки- да заздравите настоящите или да създадете нови и надеждни, такива, които могат да трансформират вашите обществени позиции, да се превърнат в мост към успехите ви.

Информационният поток е много усилен, полезно е да сте социално активни, да преговаряте за интересите си…Чувате новини, провеждате важни и определящи бъдещето ви разговори. Променяте бъдещите си планове под въздействие на всичко горе-споменато.

Хора близки до сърцето ви са  повод за щастие, но ако има някакви слаби звена, то те ще се проявят понякога и с елемент на изненада. Оценете случващото се, то може да е показател, който ви дестабилизира не от вчера и пак така може да ви влияе дълго, ако не вземете бързи мерки. Възможно е отново да се актуализират въпроси свързани с финансови потоци на партньора и/или теми от рода на: „какво давам, а какво получавам или какво ми струва“…В оптимален вариант-инвестирате в любимите ви същества, може би хоби и ако всичко е добре разчетено, тогава вероятно ще сте предпазени от напрежение и недоразумения.

В друг вариант- полезно е да се пазите от крайни емоционални реакции, които ще имат обратен ефект от очаквания…

Взаимодействието с финансови институции- банки, данъчни и т.н.- не е лесно, както и оформянето на документи, ако е възможно отложете.

Не благоприятен период да задлъжнявате, давате пари на заем и т.н, но ако имате неразплатени сметки- те ще напомнят за себе си…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>