Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 10.09-16.09.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

Ежедневието ви става все по-забързано, вероятно ви се налага да се борите за вашите интереси, да преговаряте или дори да се въвличате в словесни войни. В този процес можете да разгадаете някаква тайна, ако има нещо, което ви дестабилизира финансово и не само- влияе на вашите чувства, връзки и т.н., то ще бъде по-видно, но вие можете да насочвате в значима степен на тези процеси.

Не са изключени изненади на работното ви място или ежедневието ви рядко протича по предварителен график. Възникват обаче алтернативи за развитие, поне-обходни пътища, евентуален авариен изход- от сложни и заплетени ситуации.

Ревизирате вашите чувства, не сте склонни да афиширате всичко, което изпитвате или планувате. Това може да е повод за промени във вашите взаимоотношения- част от тях ще се стабилизират, но други могат да отпаднат, понеже отчитате, че са изчерпани…Навлизате в нов етап по отношение на връзките ви-лични или делови, това обновление ще продължи почти до края на ноември, набелязвайте слабите звена, но не позволявайте на крайни емоционални преживявания, ескалиращи страсти- да замъглят трезвите и рационални съждения, решения и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>