Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.12-16.12.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Вашата популярност расте, вие често се указвате в център от внимание или вид обсъждания и през втората част от седмицата тенденцията се усилва, повяват се хора, които търсят вниманието ви, искат вид обсъждания с вас, включително и по минали неразрешени казуси, които могат да се възродят подобно на „старата песен на нов глас“, но сега много по-конструктивно и във ваша полза.

До средата на декември вие може да сте изправени пред необходимостта да се справяте с конкуренти, при това не толкова открити, колкото манипулативни и опасни. Какво могат да предизвикат подобни персони- особено видно е през втората част на седмицата, особено в петък и събота, обърнете внимание на случващото се, идентифицирайте хора и обстоятелства, които действат против интересите ви и ги отстранете от пътя си.

Имайки предвид горе-посочените предупреждения можем да добавим, че вие сте в прекрасен период да стабилизирате позициите си на работното място, дори да получите повишение, ако условията на труд го позволяват, това може и да е морално удовлетворение, следствие на подкрепата, която ще получите.

Ако сте сами- може да срещнете любовта на работното ви място.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>