Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.12-16.12.2018г. Зодия Водолей

Водолей

През тази седмица пред вас се оформят отлични перспективи за развитие, особено, ако преговаряте с хора извън близкото ви обкръжение, опитате се да разширите кръга на вашето влияние.

Хора стоящи далеч от вас- буквално и в по-общ смисъл може да се превърнат в повод за радост, да ви помогнат да сбъднете тайна мечта, да ви надарят с алтернативи за развитие.

Добре се развиват дела, които са свързани с юридически казуси, оформяне на документи, евентуални пътувания. Хубаво е да се възползвате от тази позитивна тенденция, като сте социално активни, опитате се да разчупите статуквото, да опитате нещо различно, за да получите пак така различни или по-положителни резултати.

За повечето от вас е от водещо значение да се доказват в колектив, защото сте под светлината на прожекторите, понеже сте заели нови позиции, променили сте средата си или към вас са се покачили изискванията. Каквото и да е, сега е моментът да превъртите предизвикателствата във ваша полза.

Не е малък рискът- да загубите чисто материални блага следствие на противопоставяне на интереси с влиятелни личности или важни за вас хора.

До средата на декември разходите ви са значими и често неоправдани. Финансови спекулации са напълно непрепоръчителни. Анализирайте в дълбочина, опитайте се да надникнете отвъд „кулисите“, за да идентифицирате пробойните и да ги отстраните, особено в  петък и събота, но не само…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>