Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.12-16.12.2018г. Зодия Лъв

Лъв

През тази седмица може да делегирате отговорностите си в семейството, да почувствате подкрепа от най-близките ви хора или да намерите начин да хармонизирате средата у дома, може да си организирате парти или да закупите вещи, да изчистите евентуални недоразумения…вариантите са много, а отражението дълготрайно и позитивно.

Повечето от вас изпитват известно напрежение, понеже нямат търпение да осъществят своя голяма мечта, желаят да разчупят статуквото и проявят потенциала си в пълна степен.

Моментът е много подходящ действително да демонстрирате на какво сте способни, да се само-рекламирате, да разширите ваш бизнес или да положите първи стъпки в такава посока, ако това ви интересува, да се обърнете към занимания, които са по-творчески, допадат ви и ще способстват израстването ви не само сега, а и през идните месеци. Вероятно е най-добре да дадете път на онова, което чувствате най-близко до сърцето си като въодушевление, желание и т.н.

Все пак са възможни и някой ограничения, които трябва да преодолявате- те може да са чисто финансови, а може да изискват някаква инвестиция или дори жертва, тоест – за да спечелите едно, да се откажете от друго и т.н. Дали си струва цената или това е по-скоро загуба /инвестиция в човек или обстоятелство/, разбирате в по-ярки краски и по различни поводи в петък и събота…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>