Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.12-16.12.2018г. Зодия Овен

Овен

Луната е нарастваща, а акцентът в живота ви- да изпробвате нещо различно, което да доведе до различни резултати, за да ви освободи от напрежение, справяне с някой обстоятелства, които ви дразнят или отчитате за извън контрола ви. Успехът и справянето с предизвикателствата ви е почти на 100% гарантиран, стига да проявявате повече търпение, точно търпението може да се превърне в ключ за преодоляване на всякакви предизвикателства..

Звездите ви „бутат“ в посока да оставите зад гърба си хора или обстоятелства, които ви носят повече загуби, буквално или в по-широк смисъл, отколкото полза. Особено очевидно е това в петък и събота, но не само, ако има нещо нечестно или подмолно, което ви дестабилизира, то ще се прояви. Не съжалявайте, ако някой напусне живота при през това време, това ще се превърне във вакуум, който ще бъде бързо запълнен.

Появяват се шансове да повишите доходите си, да подействате положително на общественото си положение чрез подкрепа, която получавате от партньори или влиятелни личности.

Здравите връзки /лични или делови/ ще стават още по-здрави чрез обединяващи, обогатяващи цели, които се обмислят, обсъждат, стартират, а останалите ще се разпадат, вероятно и необратимо…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>