Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 10.12-16.12.2018г. Зодия Рак

Рак

Водеща тема за повечето от вас са романтичните отношения с любими хора, които сега могат да бъдат заздравени чрез конструктивни разговори, обсъждания на по-далечни перспективи на развитие и т.н. Появява се шанс или идея, решения, които още повече да скрепят връзките ви.

Ако сте сами, тогава може да започнете нова любовна авантюра, която да се окаже дълготрайна и надеждна.

Друга водеща тема може да бъде професионалната ви реализация, в този сектор от живота ви съществуват много нови възможности, те ще се преумножават през идните седмици и месеци, но на този етап ежедневието ви носи известно напрежение поради допълнителни и непланирани ангажименти, включително необходимост от пътувания. Това може и да са хора, които са извън близкото ви обкръжение и внасят смут в душата ви, подтикват ви да промените нещо в бъдещите си планове, да смените своята стратегия за действие, за да снижите напрежението с тях или за да съхраните интересите си.

В друг вариант- все още са под въпрос някой спорни въпроси, трябва да уреждате документи, това може и да са юридически дела, които все така засягат професионалната ви реализация. Подходящо е да не губите целите си от поглед, да давате най-доброто от себе си, а проявеното търпение ще ви помогне да преодолеете всички предизвикателства.

На този етап пренаредете ангажиментите си, за да не сте толкова натоварени, за да снижите напрежение и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>