Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.02- 17.02.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

През първата част от периода може да имате усещането, че съществувате като в мъгла, има известни неясноти, може да ви дебнат опасности, от които трябва да се пазите, под въпрос са някой перспективи на развитие, особено такива, които касаят ключови приоритети като имидж, обществено положение, кариерно развитие, че и брачни отношения.

Околните ви изненадват, особено до 15 февруари- следва да внимавате на кого се доверявате, съответно-не.

През втората част от седмицата можете да научите тайни, които да ви действат освобождаващо-буквално и в по-общ смисъл, разделяте се с евентуални илюзии и набелязвате алтернативи на развитие, които ще се запечатат трайно в бъдеще. Мисленето и поведението ви стават много изобретателни, комбинативни, гъвкави, набелязвате стратегии за развитие и те ще се реализират поетапно в бъдеще.

Можете да повишите доходите си следствие на подкрепа, ако някой ви дължи нещо- ще се появи шанс да си го върнете, същевременно, ако вие сте в дълг, пак така ще трябва да се разплатите.

Изтича една енергийна програма, която ще ви подтикне да оставите нещо зад гърба си, вероятно това ще се случи през април, но сега получавате първи сигнали  в тази посока…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>