Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.02- 17.02.2019г. Зодия Водолей

Водолей

Слънцето е във вашия зодиакален знак, Луната е нарастваща, така че вие все още сте в ключов период, през който градите енергийна програма за цялата предстояща нова година. В този процес мнозина от вас са предизвикани да отстояват своите интереси по-енергично, понякога да се въвличат в словесни войни. Дали се справяте добре или пък някой от събитията са повече извън контрола ви, носят ви изненади- разбирате до края на тази седмица, приоритетно до 15 февруари.

Препоръчително е през това време все пак да избягвате противопоставяне, което може да ви струва скъпо-буквално и в по-общ смисъл, опитайте се да заложите на дипломатичността и след като бурята отмине, ще погледнете на случващото с други очи, ще възникнат варианти, които преди не сте забелязвали.

Ако все пак скъсате рязко връзки и договори, ако чуете новини, които преобразяват представите ви за близкото ви обкръжение, тогава вероятно ще прелистите нова страница и тя ще е свързана пряко с чисто практични цели- да стабилизирате финансовото си състояние, да повишите доходите си.

Подобни възможности ще се появяват след 15 февруари, към вас идват постъпления по един неочакван начин, можете да откриете алтернативни, паралелни доходи, а може и да се доберете до неочаквана, скрита опека. Каквото и да е, внимавайте за подробности, търсете и ще откривате обогатяващи източници…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>