Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 11.02- 17.02.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вашата социална активност продължава да разкрива внезапни и нови възможности пред вас, вие създавате, укрепвате връзки, вашата популярност расте, имате на кого да разчитате…

Тенденцията може да има пряк и благотворен ефект върху материалното ви състояние. През настоящия период се появяват шансове да увеличите печалбите си, да получите нещо, може да е подарък, развръзка, бонус, който е изработен и заслужен.

Може да решите да инвестирате в дома си или получавате подкрепа от семейството си, в този сектор от живота ви могат да се случат преобразувания, които са трайни и много позитивни, обогатяващи, хармонизиращи средата ви на съществуване.

В любовните ви дела предстоят важни събития, те са съпътствани от елемент на изненада, можете внезапно да получите обяснение, да вземете решение, така че да  насочите връзките си в една по-положителна посока. Все пак, ако ескалира разрив, вероятно той ще е окончателен и предимно с онези, които нямат място във вашето бъдещо развитие.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>