Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.03-17.03.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

Периодът е важен за общественото ви положение, в частност- кариерно развитие, имидж като минимум. Те са на път да се променят, а вие може да насочвате тези събития като се възползвате от тайна или неочаквана подкрепа, разгадавате скрити процеси, за да вземете оптимално правилни решения, използвате алтернативи за развитие, включително като се доберете до морална или материална подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори /лични или делови/, понякога и банкови институции.

В този процес водите активни преговори, получавате безценна информация, която ви дава шанс да поправите евентуални минали грешки, да наваксате с пропуски, да си върнете нещо изгубено- материално, но не само.

Хора от миналото също напомнят за себе си и ще играят често определяща роля.

Това е оптимален срок да въздействате по ключови за вас приоритети, които ще имат отражение и за идните месеци, вероятно и година.

Не пренебрегвайте и дребни сигнали, бъдете максимално инициативни и ще можете да преобразите живота си, евентуално да превъртите предизвикателства в полза…

Хора стоящи далеч от вас ви носят смут, доза напрежение, указват си силно въздействие, избягвайте конфликти с тях, които могат да се превърнат в бурни течения.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>