Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.03-17.03.2019г. Зодия Дева

Дева

Водеща тема са партньорските ви отношения и през тази тема те ще ви връщат към минали и неразрешени въпроси, вероятно ще водите разяснителни разговори и е хубаво да се възползвате от аспектацията на звездите, за да изчистите евентуални недоразумения. Връзки, които имат перспектива на развитие- ще се заздравят по различни начини, например това може да са общи творчески проекти, засягащи и по-далечни перспективи на развитие и/или пътувания, може да е бизнес, дори деца…

Ако събитията не се развиват точно в тази посока, тогава това ще е сигнал за сериозни, а понякога- непреодолими различия и със съответните последици.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта, това може да е „неслучайна“ личност, с която да имате шанс да изградите дългосрочна и стабилна връзка.

Понякога- това може да е стар другар, човек от миналото, който да напомни за себе си и да иска да се върне в живота ви, вие ще прецените внимателно дали да го приемете.

Въпроси свързани с дом, семейство, место-живеене и имотни казуси- колкото и да ви радват, толкова могат и да ви напрягат, пазете се от преувеличения, които ще имат точно обратен ефект от очаквания.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>