Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.06- 17.06.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Новолунието от сряда е едно от най-важните за вас, понеже е във вашия зодиакален знак.

Помислете как да се възползвате от него по оптимално добър за вас начин, бъдете инициативни, добрата новина е, че ходът на събитията зависи в значима степен от собствените ви действия, а не толкова позитивната, че звездите не ви позволяват никакво отпускане и вие можете да имате усещането, че постоянно сте „на педал“. Какво пък, нека това се превърне в шанс да материализирате мечтите си.

През втората част на седмицата можете рязко да промените мнението и не без причина, а поради съвсем практични оценки, в по-неприятна форма-ескалация на загуби. Ако имате стари дългове, те могат да напомнят за себе си.

Същевременно, красноречието ви се усилва, думите ви имат по-голяма чуваемост, възможни са изненади в информационният поток, но и внезапно оформяне на варианти за развитие, особено, ако ги търсите.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>