Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 11.06- 17.06.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие сте в силно трансформиращ период, през който си правите равносметки на кого и в каква степен можете да разчитате, а подобни теми са пряко свързани и с материалното ви благополучие. Успявате да наклоните везните във ваша полза или се възползвате от „втора възможност“, предоставена ви от Новолунието в сряда и четвъртък, така че да коригирате своето положение в колектив, да създадете връзки, които да допринесат за благополучието ви –общо.

Колкото сте по-социално активни и се стремите да получите опека от определени личности, толкова по-значими ще са успехите ви.

В друг вариант- налага ви се да се справяте с документи, но взаимодействието с институции и по-възрастни, авторитетни личности-не винаги е лесно. В последно време научавате много- учите се от натрупания си опит и не само, а това ви прави по-устойчиви на външни влияния, понякога непреклонни, упорити-почти до краен предел. Все пак е добре и от време на време да проявявате повече гъвкавост в общуването, за да се откриват и компромисни варианти, особено, ако другите са изчерпани.

Венера ще подейства положително на имиджа ви, така че от втората част на периода и през идните няколко седмици- вие с по-голяма лекота ще печелите симпатии, а това безспорно ще има съответен, положителен ефект и върху социалния ви статус.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>