Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 11.06- 17.06.2018г. Зодия Телец

Телец

Звездите ви насочват към обновяване на материалното ви положение, ако не ви е достигнало нещо, за да въздействате позитивно на онова, което имате-общо, през изминалите седмици, тогава се възползвайте от новата приливна вълна, като проявите повече инициативност, но и гъвкавост в общуването.

През втората част от периода водите разяснителни разговори, относно по-далечни перспективи на развитие, възможно е да чуете истини, които да внесат голяма яснота във взаимоотношенията ви с по-възрастни или авторитетни лица, от които зависите. При мнозина ескалира необходимост да са по-внимателни при подписване на документи, ако не сте уредили някакви правни казуси- вероятно вече ще се наложи да действате по-напористо и без да се отказвате, докато получите желаното.

Хора стоящи далеч от вас, включително и далечни роднини, могат да внасят смут в душата ви. Ако имате усещането, че мнението на околните противостои като стена срещу вашето, тогава си помислете, че ако не можете да прескочите планината, то поне можете да я обиколите, образно казано.

Все по-важна тема става вашият дом и все повече вашият дом ще се превръща във ваша крепост. След 14 юни Венера, вашата покровителка преминава в Лъв и ще предизвика лек бунт в душата ви, ако нещо не ви харесва, ще го изявите по един ярък, демонстративен начин.

Навлизате в прекрасно време да подобрите фона си на съществуване…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>