седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 11.06- 17.06.2018г.

През тази седмица имам няколко ключови астрологични събития.  Първо,  в сряда предстои Новолуние в Близнаци,  което е традиционно задава ново начало,  а в случая това ново начало пряко ще се отнася до информационния поток- получени новини,  разяснителни  разговори,  преговори. 

116243Това Новолуние ще ни насочи силно към изчистване на недоразумения, а в по-неприятна форма- и на подвеждане,  дори измами,  разясняване на теми от миналото,  които ще ескалират и ще изискват придобиване на по-голяма яснота,  оформяне на окончателно мнение и то под призмата на строги оценки,  анализ на минали събития и т.н. Ще усетим тази тенденция,  която ще се усилва през втората част на периода,  така че всеки един от нас ще попадне под подобно въздействие и необходимост да извърши известна корекция в своите отношения,  линия на поведение…Под подобен натиск някои връзки ще се стабилизират,  но ще има други,  които ще се обтегнат и могат да доведат до скъсване. Предстоят много емоционални разговори, които трябва да наместят пластовете в живота ни на различни нива, но общо- ще влияят на ключови теми като кариерно развитие, дом, семейство и т.н.

Друго важно астрологично събитие за новата седмица е преминаването на Меркурий на 13-ти юни в зодиакалния знак Рак. Това ще повлияе силно на настроението ни,  начинът  ни на мислене ще става все по-цветен, емоционален, образен, само-защитен, а не логически.  В повечето случаи и през идните няколко седмици нашите реакции ще бъдат по-скоро инстинктивни,  отколкото добре обмислени.  Инстинктите не винаги водят до лоши резултати, напротив в кризисни или изпитващи моменти те са точен ориентир,  който ни пази, „знае“ най-добре как да  съхранява  интересите ни.  Ще търсим повече сигурност и ще демонстрираме загриженост или пък претенции към най-близките си хора,  защото ще слагаме знак равно  или ще сме под известна зависимост от тяхната подкрепа…Разбира се, ако проявим егоизъм,  в който мислим основно за себе си и без да се интересуваме от околните, а очакваме само те да обслужват нашите желания, тогава ще попаднем в конфликтни ситуации или ще понесем някакви, съответни  последици…Ще е интересно да наблюдаваме себе си и другите, за да преоткрием какви базисни характеристики са заложени, кои инстинкти преобладават, кое „животно“ се крие в нас-образно казано.

На 14-ти юни Венера ще премине в Лъв и нашите чувства ще станат по-ярки,  ще ги демонстрираме по един драматичен начин, може би леко  преувеличен, но също- с много огън и страст. Паралелно с това ще расте и афинитета ни към развлечения, ще търсим как да порадваме сърцето си с любими хора или занимания. Ако обичаме някого- това ще бъде повече от очевидно. Същото се отнася и ако не харесваме определени персони…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>