Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.12-17.12.2017г. Зодия Овен

Овен

Вашият покровител- Марс, вече транзитира през Скорпион и ще ви подтикне да действате повече стратегически, понякога скрито, но така, че да преобразите живота си като се разделите с онова, което препятства пътя ви към успеха, също- приведете в ход и най-смелите си мечти, по-далечни планове за реализация, поемате рискове и се устремявате към по-крупни печалби- материални или под формата на морално удовлетворение.

Ще влагате много страст във всяко едно начинание, дори и да ви трябва известно време, за да се огледате и да си изградите своеобразен план за действие, който ще ви срещне със съответната цел.

На този етап можете да си върнете нещо ценно- човек, пропуснат шанс и то по един бърз начин, под формата на развръзка и следствие на минали действия, но и настоящи инициативи.

Пред вас могат да се разкрият внезапни и допълнителни варианти за развитие- израстване в чисто професионален аспект или това е свързано с уреждане на документи, изход от спорни, дори юридически казуси…

Подходящо е да разширите хоризонтите пред вас като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, пътувате или получите допълнителни знания, квалификация и т.н.

Лица стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл- са носители на силни вълнения, могат да се превърнат в мост към желанията ви, имайте го предвид и се възползвайте по оптимален начин.

Новолунието от неделя ви дава някаква втора възможност, помислете в какво да влеете тази мощна енергия и я канализирайте в оптимално подходяща за вас посока!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>