Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 11.12-17.12.2017г. Зодия Лъв

Лъв

Вие сте силно фокусирани върху любими хора, с които можете да прекарате незабравими моменти, да разнообразите сивотата в ежедневието. В друг вариант- дава ви се възможност да изчистите минали недоразумения с близки до сърцето ви хора, а някой- да си върнат стара любов, пропуснат шанс, който да скрепи отношенията. В този процес не са изключени изненади, особено по теми касаещи по-далечни перспективи на развитие.

Влече ви хоби, частна инициатива и ако направите нужните действия, за да ги осъществите, тогава можете да постигнете чудесни резултати, а шансовете пред вас ще се разкриват по един бърз, внезапен начин.

Ако това не е ваш приоритет, тогава сега ще се стремите да се отдадете повече на лични въпроси, дори вид развлечения, а рутината силно ще ви дразни, освен, ако в нея не можете да разгърнете личния си потенциал и не ви се дава известна свобода на действие.

В дома и семейството ви продължават да ескалират реорганизации, това може да са спорни моменти за благоустройство, необходимост да наложите мнението,  за да изтървете някакъв контрол над случващото се в този сектор и/или това може да са ремонти, необходимост да обръщате повече внимание на семейството си. Каквото и да, насочете го в правилна посока още в началото, иначе може да се затлачи до края на януари.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>